Catching Feeling Teaser

 

A/N:

Mencoba menjadi lebih produktif semoga kalian dpt atmosfer yg kusampaikan lewat teaser ini

11 thoughts on “Catching Feeling Teaser

  1. Waaaa kamu kreatif pakek bangeeet, ini kereeeen, jangankan atmosfer troposfer mesosfer stratosfer semuanyaaa terasaaa tersampaikan dan sekayak mengerti catching feeling ini gmna, di ff kali ini suka semua momentnya sarang 😂😂😙 ganbatte author-nim

  2. this is frankly better than triple scoops of ice cream with extra whipped cream and cherry on top. Oh and don’t forget the melted chocolate sauce and sprinkles of nuts😀

  3. Loveloveloveloveelove diudara deh buat teasernyaaa😍😍😍😍
    tolong persatukan saarang dan kyungsoooo… kaka ajarkan dan bagi tips dong bikin video teasernya gimana. Kena banget soalnya😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s